Ditur’dan Yaza Merhaba Kokteyli

Didim Turizm Derneği(DİTUR) 12 Mayıs Perşembe günü saat 17:30 Yaza Merhaba Kokteyli düzenleyecek. Dernek Binası(Lunapark Karşısı) bahçesinde düzenlenecek kokteylde “Aydın’ın tarihi yerleri, Milet Yarımadası Görünümleri” adlı resim sergisi de düzenlenecek. HABER: ELİF DİKBAŞ

Temple Miletos Otelde Aydın İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Doç.Dr A.Umut Tuncer in katılımıyla,belediye belgeli otellerin Turizm Bakanlığına geçişi ile ilgili toplantı yapılacaktır.Bilginize arz ederiz.

Didim Turizm Derneği Yaza Merhaba Kokteyli

Didim Turizm Derneği (DİTUR) 18 Haziran Salı günü Yaza Merhaba Kokteyli ve “Değişen Milet Yarımadası Görünümleri” adlı resim sergisi düzenledi.

Didim Turizm Derneği Dostluk Yemeği

Didim Turizm Derneği tarafından dostluk ve dayanışma yemeği düzenlendi. Gecede eski dernek başkanlarına plaket verildi.