Didim Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin Didim’de nasıl geçtiğini değerlendirdi. Didim’e 50 bin aracın girmesi ve 1 milyon tatilcinin ağırlanması sonrasında Dernek Başkanı Koyuncu, Didim’deki otellerde yüzde 85 doluluğun yaşandığını ve 9 günlük bayram tatilinin Didim için iyi geçtiğini dile getirdi.

Turizm bölgelerinde tatil nedeniyle yaşanan yoğunluk, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Arife gününden itibaren 50 bin araç ve 1 milyon insanın ağırlandığı Didim’de nüfus 10 katına çıktı. Didim’de yoğunluğun yaşanmasıyla beraber 3 Temmuz Pazartesi günü sonlanan tatil ardından Didim Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu, bayram tatilinin verimli geçtiğini belirterek, “Bu yıl 9 gün olarak gerçekleşen Kurban Bayramı tatilinde Didim’deki otellerde yaklaşık yüzde 85 doluluk yaşandı. Bu tatil sürecinde daha önceki tatillerde yaşanan tatsız olayların yaşanmaması memnuniyet verici. Bu konuda görevlerini en iyi şekilde yapan Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, Didim Belediyesi zabıta ekiplerine teşekkür ederiz. Didim esnafı kurban bayramı tatili ile başlayan sezondan oldukça memnun, umudumuz tüm sezonun bu şekilde geçmesidir.” dedi.

HABER: EBRU GÖRMEZ