12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 26. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı sonlandı. Fuar sürecinde orada bulunan Didim standı konuklardan, büyük ilgi gördü.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu EMITT fuarı gerçekleşti. Fuar içerisinde yer alan Didim Standı oldukça ilgi gördü. Gerçekleşen fuarda yerini alan Didim standı, turizmcilerin yanı sıra konuklarında ilgisini çekti. Didim standını görmeye gelen konuklara Didim’i tanıtan materyallerin dağıtımı gerçekleşti.

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde Didim Belediyesi fuara katılım gösterirken, Didim Ticaret Odası, Didim Turizm Derneği, STK’lar, dernekler, oteller ve turizmciler Didim’in tanıtımı için fuarda yerini aldı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası başkan yardımcısı Hikmet Atilla, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk ve birçok Didimli turizmci açılışa katılımlarını gösterdi.

Fuar içerisinde turizm ve vatandaşların ziyarette bulunduğu Didim standında, konuklara Didim’i tanıtan materyaller hediye edildi. Fuarda Didim Belediyesi’ne plaket verilmişti.  HABER : MAHMUT ÇAKIR