Didim Turizm Derneği (DİTUR) Başkanı Mustafa Şentürk, 15. Travel Turkey Fuarı’na katılım sağlayan ve destek sunanlara teşekkür etti.

DİTUR Başkanı Şentürk, dernek binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında fuarla ilgili değerlendirme yaparak, katılım sağlayan ve destek sunanlara teşekkür etti.
Dernek Başkanı Şentürk tarafından yapılan açıklamada, “Didim Turizm Derneği olarak katılım sağladığımız 15.İzmir Uluslararası Turizm Fuarında Didim’in tanıtımı ve misafirperverliğini göstermek adına güzel bir duruş sergilediğimizi düşünüyoruz. Aldığımız ve bize gelen olumlu mesajlarla doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Verimli çalışmalarımızın devam edeceğini kamuoyunla paylaşmak istedik. Tabii bu çalışmaları yaparken yanımızda olup bize maddi manevi destek veren sivil toplum örgütlerine ve işletmelerimize de teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Şentürk, maddi ve manevi desteklerini Didim Turizm Derneği’nden esirgemeyenleri sıraladı. Fuarda destek sunanlar ise şu şekilde;
Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Aydın İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Didim Turizm Alt Yapı Birliği, Didim Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Didim Turizm Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Didim Şoförler Odası, Didim Kent Konseyi,  Didim Ziraat Odası, Altınersan Otel, Anadolu sofrası, Aksel Butik Otel, Asel Otel, Barış Işık Diş Polikliniği, CTS Travel, Didim Aqua Park, Delta Otel, Garden Of Sun,  Grand Didyma Otel,  First Class Otel, Holiday Resort Otel, İncir Ağacı Pastanesi, İonia sun, Mai Cafe, Maxeria Otel, Medusa Disco, Mutlu Apart, Medusa House Butik, Nazar Otel, Temmuz Bar, Temple Otel, Tuntaş Hotel, Yatch Clup