Turizmin değişmeyen rotası, Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 17. kez bir araya geldi. Didim’in tüm güzellikleri ise Didim Turizm Derneği (DİTUR) çatısı altında 17. Travel Turkey Fuarı’nda yerini aldı.

7-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen turizm fuarında Didim standı B holu D 218’de yerini aldı.İlk günden itibaren ziyaretçilerini karşılayan Didim stadında Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim’in eski Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın, Hikmet Atilla, Didim Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu, Yönetim kurulu üyeleri Şerife Akar, Mustafa Yüksel, Mehmet Ege Aydoğan,  Semih Erdem, Murat Kabala, Nur Pınar Erken, Burak Mutlu, Burak Kale ve sektör temsilcileri Derviş İşçi, Bedri Altıntaş, Deniz Aktaş, Mustafa Şentürk ve çok sayıda turizmci katıldı.Didim standını Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebik, Dış İlişkiler Başkanı Volker Adams, Didim fahri hemşerisi Turizmci Hüseyin Baraner başta olmak üzere yerli ve yabancı sektör mensupları da ziyaret etti.2018’de Didimi tur operatörleri ile ziyaret eden Fiebik Didim’in Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirterek “Tarihi ve kültürel yerleri ile Didim turizmdeki beklentileri karşılamaktadır” dedi.