“ERKEK AKLI” DİDİM’DEN TAM NOT ALDI

Didim Turizm Derneği (DİTUR), Didimli tiyatro sevenleri Emre Karayel’in “Erkek Aklı- Oksimoron” oyunu ile buluşturdu. Tek kişilik tiyatro oyunu Didimlilerden tam not aldı.

Didim Turizm Derneği’nin (DİTUR) katkıları ile başrolünde tiyatro oyuncusu Emre Karayel’in yer aldığı “Erkek Aklı- Oksimoron” isimli oyun Didim’de sahnelendi. Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde sergilenen oyuna Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi, STK temsilcileri ve tiyatro severler katılım gösterdi. Robert Dubac tarafından yazılan oyun, Dersu Yavuz Altun tarafından yönetilerek; Emre Karayel’in tek kişilik gösterimi Didimlilerin beğenisine sunuldu.

Oyun, Karayel’in büründüğü karakterin ilişki içerisinde yaşadığı sorunları seyircilere anlatması ile başladı. Sahnede ki karakter, erkeklerin ilişki içerisinde yaşadıkları durumları dile getirmesinin yanı sıra, erkek ve kadın arasında ki farkı mizah ile birleştirmesi ile de seyircileri kahkahalara boğdu. Oyun sonrasında DİTUR Başkanı Melih Koyuncu, oyuncu Karayel’e gösterdiği performans için teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Karayel oyun sonrasında hayranları ile fotoğraf çekindi.

ETKİNLİKLERİMİZİN DEVAMI GELECEK!

Geçtiğimiz günlerde DİTUR Genel Sanat Danışmanlığına getirilen İsmail Efeyurtlu öncülüğünde Didim’de sergilenen oyun Didimlilerden tam not aldı. Efeyurtlu, tiyatro salonunun tamamının dolması ve seyircilerin oyuna tam not vermesi ile gerçekleştirdiği ilk etkinliğinden alnının akıyla çıktı. Efeyurtlu, DİTUR ile birlikte gerçekleştirdiği ilk etkinliğinden çok memnun olduğunu ve meslektaşı Emre Karayel’e gösterdiği performans için teşekkür ederek, etkinliklerin devamının geleceğini duyurdu.

HABER: ELİF DİKBAŞ