Didim’de Kabotaj Bayramı kutlandı. Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu bayramı değerlendirdi

Didim’de Kabotaj Bayramı kutlandı. Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu bayramı değerlendirdi 

Didim’de düzenlenen Kabotaj Bayramı etkinliklerine katılan Didim Turizm Derneği Başkanı Melih Koyuncu bayram tatilinin güzel geçtiğini, dileğinin tüm sezonun bu şekilde geçmesi olduğunu söyledi. 

Melih Koyuncu, “Bu yıl 9 gün olarak gerçekleşen Kurban Bayramı tatilinde Didim’deki otellerde yaklaşık yüzde 85 doluluk yaşandı. Bu tatil sürecinde daha önceki tatillerde yaşanan tatsız olayların yaşanmaması memnuniyet verici. Bu konuda görevlerini en iyi şekilde yapan Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, Didim Belediyesi zabıta ekiplerine teşekkür ederiz. Didim esnafı kurban bayramı tatili ile başlayan sezondan oldukça memnun, umudumuz tüm sezonun bu şekilde geçmesidir” dedi.

Bu arada Didim’de Kurban Bayramı dolayısıyla ertelenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Kutlamalar, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. 

Kutlamalara Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Garnizon Komutanı D. Alb. Ali Saçan, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve vatandaşlar katıldı. 

Didim’deki Polis Akademisi’ndek tesislere yerleiştirilen depremzede ailelerin çocukları de etkinliklere katıldılar. 

Sabah Altınkum playında düzenlenen mini survivora katılan çocuklar öğlenden sonra bindikleri teknelerle deniz keyfi yaşadılar.