Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde Maxeria Blue Didyma Otel’de İngiliz Tur operatörü JET2  firması Didim ve Bodrum’da bulunan otelcilerle bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda en çok üzerinden durulan konu ise turizm sezonun uzatılmasına yönelik çalışmalar oldu.

Maxeria Blue Didyma Otel’de düzenlenen toplantıya Aydın İl Kültür Turizm Şube Müdürü Neslihan Aktaş, TAV Milas Bodrum Hava İşletmeciliği Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, MTS Bölge Müdürü Tanju İşten, Bodrum Otelciler Birliği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Didim Turizm Derneği (DİTUR) Başkanı Mustafa Şentürk, Maxeria Blue Didyma Otel Sahibi Hasan Aşkın, Didimli ve Bodrumlu otelciler katıldı.
Bodrum Otelciler Birliği (BODER) ve Didim Turizm Derneği (DİTUR) üyeleri İleriye dönük turizm sezonunu 2022 ve 2023 yıllarında Didim ve Bodrum bölgesinde JET2 Holidays operasyonu 1 Nisan’dan başlatıp 15 Kasım’a uzatılması için çalışma başlatıldı. Otelciler, Havaalanı işletmesi, JET2 Tur operatörü hep birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
Aynı zamanda Aydın İl Turizm Müdürlüğü de toplantıya katılarak, çalışmalarda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, desteklerini ifade etti.
 HABER: ELİF DİKBAŞ