9-10 Eylül 2022 tarihlerinde Apollon Tapınağı’nda düzenlenen “Dünya Didim’i seviyor” kültür festivaline katkı sunan kişi ve ülkelere teşekkür belgesi verildi.

Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene Didim İlçe Göç İdaresi Çalışma Grup Başkanı Gökhan Çetin, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, STK temsilcilerinin yanı sıra festivale destek veren ülke temsilcileri ve kişiler katıldı.
Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız tarafından yapılan açılışı konuşmasında “Türkiye’de örnek olacak, Dünya’da da bu kadar ülkenin yer aldığı çapta yapılan bir festival yok. Bu festivalle Dünya’ya da örnek olduk. didim’den Dünya’ya şunu haykırdık; bütün milletler sorunsuz bir şekilde, hep bir arada, insanca, barış ve kardeşlik içerisinde yaşayabilir. Savaşmaya gerek yok. Dünya’nın kaynakları hepimize yetecek kadar var. Bize destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Didim İlçe Göç İdaresi Çalışma Grup Başkanı Gökhan Çetin ve Kent Konseyi Başkanı Ayyıldız, , Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk desteklerinden dolayı kişilere ve ülke temsilcilerine teşekkür belgesi verdi.